Lena som tog över städfirman

Städning

Hej bloggen! Idag ska jag berätta om en av mina idoler och vänner – Lena.

Lena var bara 16 år när hon började jobba med flyttstädning i Stockholm som en del av sitt sommarjobb. Hon visste inte riktigt vad hon hade gett sig in på, men hon visste att hon behövde tjäna lite extra pengar för att spara till universitetet.

Hon började som en enkel städare och tog på sig alla uppgifter som fick henne att klättra uppåt i företaget. Hon lärde sig snabbt att rengöra allt från kontor och bostäder till hotell och byggarbetsplatser. Det tog inte lång tid för henne att visa sin arbetsmoral och att hon alltid var redo att ta på sig nya utmaningar.

Efter några år började Lena att arbeta i administrationen på företaget, alltså städfirma Stockholm. Hon hjälpte till med att schemalägga städare och hantera kundfrågor. Hon var också ansvarig för att upprätthålla företagets höga standarder för rengöring. Hennes hängivenhet och arbetsmoral gick inte obemärkt förbi av företagsledningen.

Efter flera år av hårt arbete, visade sig Lenas hängivenhet och arbetsmoral betala sig. När företagets chef gick i pension, valde styrelsen att utse Lena till hans efterträdare. Lena var chockad men oerhört glad över att hon fått möjlighet att leda företaget hon hade börjat på som en enkel städare.

Under hennes ledning växte kontorsstädning Stockholm i en rasande fart. Lena var alltid tillgänglig för sina kunder och medarbetare och satsade på att upprätthålla företagets höga standarder. Hennes arbetsmoral, passion och hängivenhet för företaget spred sig till hela teamet, vilket gjorde att företaget fortsatte att växa.

Idag är Lena en framgångsrik företagsledare och ägare av sin egen städfirma. Hon är ett inspirerande exempel på vad som är möjligt när man arbetar hårt, visar hängivenhet och aldrig ger upp.